Wij zijn Getvino
Vriendschap, passie en innovatie

Wij willen wijn toegankelijk maken

Getvino startte ooit in een kelder, waarvandaan een groep wijnminnende vrienden unieke, trendy topwijnen in ongewone flessen begonnen te verkopen. Waarom we dat deden? Heb je even….

Naar ons idee wordt wijn vaak nodeloos ingewikkeld en moeilijk gemaakt. Van wijnen moet je proeven en vooral genieten. Dat doen wij zelf ten slotte ook het liefst, van goede wijnen in elk geval! Als gepassioneerde wijnliefhebbers willen we een gids zijn voor wijnliefhebbers en zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met pure, smaakvolle en hippe wijnen én tegen betaalbare prijzen.

Getvino biedt een unieke combinatie met onze vriendschap, passie en innovativiteit. Dat maakt dat wij nu onze exclusieve wijnen leveren aan groothandels, horecazaken en bedrijven. Door onze technische vooropleidingen en werkervaringen benaderen en zien wij deze business nét wat anders dan onze concurrenten. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten een ongeëvenaarde service, ondersteuning, waarde en innovatieve oplossingen kunnen bieden die winstgevende groei opleveren. Tegelijkertijd verzekeren wij je van een uniek assortiment aan prachtige en bijzondere topwijnen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.