De wijnleverancier voor slijterijen.
Samenwerken aan succes

Unieke wijnen & service op maat voor jouw bedrijf

Wil jij je wijnassortiment naar een hoger niveau tillen met hippe topwijnen? Die je 24/7 online kunt bestellen en snel bezorgd worden door een betrouwbare leverancier? Die je voorziet van goed advies, met je mee denkt en je ontzorgt bij je wijnassortiment? Dan is Getvino je antwoord. Onze passie voor goede wijnen delen we graag, met een focus op uniekheid tegen concurrerende prijzen. Zo weet je je verzekerd van originele wijnen, die presteren en jouw klanten verrassen.

In onze webshop vind je een breed assortiment aan exclusieve, trendy wijnen in mooie flessen, waar jouw klanten en ook wijzelf blij van worden. Tegen vaste prijzen, dus geen verrassingen. Bestellingen plaats je eenvoudig online via je eigen account en worden snel door onszelf geleverd, dus geen lege schappen. Bekijk online de actuele aanbiedingen en je bestelhistorie en bestel eenvoudig en snel opnieuw. En heb je vragen? Dan staan wij altijd voor je klaar.

De wijnmarkt is complex en fascinerend. Bij Getvino hebben we de expertise in huis je te helpen begrijpen hoe jouw bedrijf presteert ten opzichte van de markt. Zo identificeren we samen kansen om het beste rendement uit je wijnassortiment te halen door een relevant scala aan kwaliteitswijnen te verkopen. En dat zonder stagnatie of onnodige kosten. Leveren van uitzonderlijke service is de kern van alles wat we doen

Jouw voordelen als zakelijke partner van Getvino op een rij:

  • We know how to do business met een passie voor wijnen
  • 24/7 online bestellen via eigen account met bestelhistorie & snelle levering
  • Vaste prijzen & heldere afspraken
  • Korte lijnen, flexibel en topservice
Kennismakingsgesprek
Klant worden
Bestellen gaat heel gemakkelijk
1
Eigen inlog

Makkelijk je bestelling plaatsen en actueel inzicht in je facturen en orderhistorie.

2
Bestellen

24/7 bestellen online, via telefoon, whatsapp of per mail. Zoals het jou uitkomt.

3
Bezorgen

Vaste leverdagen met eigen vervoer of op aanvraag. We denken graag met je mee.

4
Betalen

24/7 inzicht in facturen, die je naar wens en volgens afspraak per mail of post ontvangt.

Een greep uit het Getvino assortiment