Dé wijnimporteur voor de Horeca.
Next level wijnkaart

Topwijnen om gasten mee te verrassen

Zoek jij topkwaliteit wijnen die jouw gasten écht verrassen? Bij Getvino doen we niets liever dan jou te helpen bij het samenstellen van een unieke wijnkaart en het beste uit je wijnomzet te halen. Met ons heb je een betrouwbare partner die zich onderscheidt door het leveren van de mooiste, trendy en exclusieve wijnen aan de horeca. Wijnliefhebbers die jou en je medewerkers graag inspireren met het vertrouwen en enthousiasme om de kennis en liefde voor deze pareltjes door te geven en jullie gasten te verrassen. Bovendien is onze service flexibel, efficiënt en persoonlijk.

Getvino ontzorgt je totaal. Zo bestel je eenvoudig 24/7 online uit onze webshop via je account. Vervolgens wordt je bestelling direct door onszelf vanuit onze voorraad aan je geleverd. We zetten hem zelfs gewoon bij je binnen als je dat wenst. In ons assortiment vind je een keur aan wijnen, samengesteld op basis van trends en de vraag uit de gastronomie. Daarnaast vullen we het – in onze continue zoektocht naar nieuwe hippe wijnen - regelmatig aan. Je kunt er altijd op vertrouwen dat jouw wijnen op voorraad zijn. En heb je vragen? Dan staan wij altijd voor je klaar.

Jouw voordelen met Getvino?

Jouw wijnassortiment snel, simpel, rendabel en leuk maken, dát is onze missie. Jij gaat meer omzet halen uit je wijnverkoop: je personeel krijgt vertrouwen en gaat het zelfs leuk vinden om gasten te adviseren bij hun wijnkeuze en hen te voorzien van een goed glas wijn!

  • Uniek assortiment aan hippe en trendy wijnen in mooie flessen voor je wijnkaart
  • Snelle levering uit voorraad & 24/7 service
  • Efficiënt door korte lijnen & persoonlijk contact
  • Expertise én passie voor goede wijnen
Kennis maken
Klant worden
Bestellen gaat heel gemakkelijk
1
Eigen inlog

Makkelijk je bestelling plaatsen en actueel inzicht in je facturen en orderhistorie.

2
Bestellen

24/7 bestellen online, via telefoon, whatsapp of per mail. Zoals het jou uitkomt.

3
Bezorgen

Vaste leverdagen met eigen vervoer of op aanvraag. We denken graag met je mee.

4
Betalen

24/7 inzicht in facturen, die je naar wens en volgens afspraak per mail of post ontvangt.

Een greep uit het Getvino assortiment