Dé wijnimporteur voor de wijnhandel.
Passie voor wijnen en delen van kennis

Bijzondere wijnen voor jouw wijnassortiment

Ben je voor jouw assortiment op zoek naar unieke wijnen die écht anders dan anders? Van een betrouwbare partner, waar je 24/7 online kunt bestellen? Die snel levert tegen concurrerende prijzen, vlug kan schakelen, met je mee denkt en je ontzorgt bij je wijnassortiment? Dan gaan we bij Getvino graag het gesprek met je aan. Onze focus is gebaseerd op kwaliteit en betaalbaarheid en het leveren van originele, geselecteerde wijnen die presteren en je klanten verrassen.

In onze webshop vind je een breed assortiment aan hippe, trendy wijnen in mooie flessen. Topwijnen, waar zowel de beginnende als gevorderde wijnliefhebber absoluut blij van wordt. Op ons platform kun je je eigen account aanmaken en heel eenvoudig je bestellingen plaatsen. Wij zorgen dan voor een snelle levering, zodat je nooit zonder komt te zitten. In je account zie je ook onze aanbiedingen en jouw eigen bestelhistorie. Zo heb je 24/7 een actueel overzicht en kun je snel opnieuw bestellen. En heb je vragen of wil je advies? Dan helpen wij je met plezier.

Jouw voordelen als zakelijke partner van Getvino op een rij:

Wijn is fascinerend, dat weet jij als wijnkenner uiteraard. Bij Getvino zijn we zelf enorme liefhebbers van mooie wijnen én hebben een gedegen technische achtergrond en uitgebreide ervaring. Daarom kun jij ook op ons rekenen voor het behalen van het beste rendement met je wijnassortiment te halen. Zo weet jij je verzekerd van zowel een uniek als winstgevend assortiment aan eersteklas wijnen.

  • Keur aan bijzondere, trendy wijnen voor jouw uniek wijnassortiment
  • 24/7 online bestellen via eigen account met bestelhistorie & snelle levering
  • Vaste prijzen en heldere afspraken
  • Korte lijnen, flexibel en topservice
Kennis maken
Klant worden
Bestellen gaat heel gemakkelijk
1
Eigen inlog

Makkelijk je bestelling plaatsen en actueel inzicht in je facturen en orderhistorie.

2
Bestellen

24/7 bestellen online, via telefoon, whatsapp of per mail. Zoals het jou uitkomt.

3
Bezorgen

Vaste leverdagen met eigen vervoer of op aanvraag. We denken graag met je mee.

4
Betalen

24/7 inzicht in facturen, die je naar wens en volgens afspraak per mail of post ontvangt.

Een greep uit het Getvino assortiment