Zomer proeverij

Het is eindelijk weer zover! De Getvino's Zomerproeverij staat voor de deur en we hebben een speciale verrassing voor jullie. Op zondag 11 juni openen we onze deuren voor particulieren en op maandag 12 juni verwelkomen we graag onze zakelijke klanten.

Tijdens dit te gekke evenement krijg je de kans om een heleboel fantastische wijnen te ontdekken, terwijl je geniet van heerlijke hapjes en hopelijk stralend weer. Je bent welkom op onze locatie aan de de Ambachtweg 11 in Mierlo. Daar willen we je graag zien!

Je zult versteld staan van de keuze die we bieden. We hebben zeker 50 wijnen verzameld van over de hele wereld. Van sprankelende bubbels tot fluweelzachte rode wijnen en frisse witte pareltjes, er is voor elk wat wils. Het is een unieke gelegenheid om nieuwe smaken te ontdekken en te genieten van de diversiteit die de wijnwereld te bieden heeft.

Dus schrijf je hieronder in en kom gezellig langs op zondag 11 juni of maandag 12 juni. We kijken ernaar uit om samen met jou te proosten op een geweldige zomer vol heerlijke wijnen!

Inschrijven voor de Zomer proeverij >>